Autor | Najlepszy mail-adres |
beata Sztokholm

Wpisów: 1349 Od: 2000-12-18
| 2003-03-02 14:42 Zauwazylam , ze skacze z jednego adresu na drugi i szczerze powiem, ze sama juz nie wiem ktory jest lepszy a ktory gorszy.
hotmail.com, usa.net, spray.se, linuxmail.org i znowu hotmail.com..........
Jakie sa wasze rady? Macie jakis najlepszy i funkcjonalny? |
| |
kajetan Sztokholm

Wpisów: 16940 Od: 2000-09-01
| 2003-03-12 14:24 Ja proponuje cos takiego. Zrob sobie 2 adresy. Jeden miej tak na powaznie i rozdawaj go tylko ludzim ktorych znasz, itd. Drugi moze byc jakis byle jaki, np. w hotmail i mozesz go rozdawac byle komu, np. piszac na forum, rejestrujac sie na roznych dziwnych stronach, itd.
Ten adres "na niby" mozesz sobie od czasu do czasu sprawdac, bo tam na pewno zaczna przychodzic ci smieci. Jak zaczniesz dostawac za duzo smieci, to mozesz zmienic ten adres. A ten "prawdziwy" sobie trzymaj i nie zmieniaj zbyt czesto, zeby (nawet starzy) znajomi mogli cie znalezc. W sumie nie ma znaczenia jaki to adres, wazne, zeby dla ciebie byl wygodny w obsludze. |
| |
Uwe Alandy

Wpisów: 16596 Od: 2003-03-12
| 2003-03-16 16:37 Polecam poczte ANGELFIRE http://be3-mail.angelfire. mailcity.lycos.com/login.notfemail
Nie molestuja go reklamami tak jak Hotmail, a dziala podobnie.
Widze beata ze jeates tu wszedzie aktywna. Milo mi was wwszystkich poznawac .
Moj adres jest apropo aland.aland@angelfire.com . Napisz jak Cie cos jeszcze interesuje. Sluze rada. Mvh. |
| |
DYTKO

Wpisów: 1052 Od: 2000-11-29
| 2003-05-01 11:58 beata- uwazaj na jedno nie uzywaj e-mail z pracy prywatnie i nie wysylaj prywatnej poczty z niego no bo po co szef ma czytac co piszesz albo liczyc ile czasu spedzilas na pisanie listow, pozatym rada Kajetana jest bardzo sluszna |
| |