Autor | za chwile dalszy ciag programu |
Leszek B.

Wpisów: 1718 Od: 2004-08-02
| 2006-03-29 14:58 takiej mniej wiecej tresci komunikat ujrzalem jakies pol godziny temu przy probie poloczenia sie z poloniainfo.se... Trwal test i operatorzy strony zapraszali za 20 minut. Wiec jestem. Przy calym tym niewatpliwie jak najbardziej normalnym wydarzeniu doszla mnie taka refleksja o kruchosci tej naszej wirtualnej znajomosci - po prostu pstryk i nie ma ilus tam letniej znajmosci, ilus tam tysiecy niekiedy przegadanych minut... Pstryk - i nie ma. Pytanie teraz do Administratora tego portalu - czy istnieje taka opcja, ze Poloniainfo.se przestanie kiedys istniec (mam na mysli czasokres np najblizszych 25 lat) bo jesli tak to szkoda naszego czasu... Co zrobia coniektorzy z nas po zawieszeniu dzialalnosci Plninfo.se - ? Np Darsim to pewnie sprzedalby komputer... A nie ukrywam, ze i ja nie wiedzialbym co zrobic z nadmiarem wolnego czasu - grac w jakies idiotyczne gierki? zwiedzalem rozne fora dyskusyjne: angielskie, irlandzkie czy polskie - i nie ma tam takiego klimatu jaki jest tutaj... wiec ja prosze o jakas deklaracje...
 |
| |
Leszek B.

Wpisów: 1718 Od: 2004-08-02
| 2006-03-29 15:07 chce pewnie lokowac swoj kapital  |
| |
Administrator

Wpisów: 737 Od: 2000-09-01
| 2006-03-29 15:20 Czasem musimy zamykac, poniewaz niektorych programow nie da sie uaktualniac gdy caly system chodzi. Ale to zazwyczaj zajmuje ok. 20 minut.
Co bedzie za 25 lat nikt nie wie, ale obiecujemy, ze powiadomimy przed ewentualnym zamknieciem, zebys mogl sobie wszystko wydrukowac.  |
| |