|
 |
Odwiedzin |
39041493 |
 |
 |
Dziś |
2870 |
 |
|
Piątek 4 lipca 2025 |
 |

Autor | Szukam pomocy z powodu braku policji | MichaelN

Wpisów: 250 Od: 2018-07-24
| 2025-07-04 20:12 Czesc
Szukam pomocy z powodu braku policji przy Sztokholmie. ZSRR byl miedzynarodowy i kryminalny i my wybralismy walke przes krytyke ich za kryminalnosc co robili. Nie przes morderstwa, gwalty i tortury komunistow. Niestety w Szwecji teraz znowu bardzo potrzebna jest krytyka polska by policja tutaj byla taka ktora moze pomagac mi ktory jestem polakiem z szwedskim paszportem i jestem od grudnia 2018 torturowany przes anty-katolickie, raszistowskie i antykomunistyczne hasla od ludzi co krzycza glownie po polsku ale takze po szwedsku bylo i z brytyjskim akcentem.
Nie umialem stworzyc grupy ludzi co mi wierza i chca wspierac moja jedno-osobowa polska walke przecziwko tym kryminalistom co krczyceli jusz w 2019 po polsku ze mam sie powieszic a niedawno temu po polsku ze mam byc wykastrowany takze. Od grudnia 2018 do teraz July 2025 (6 lat i 6 mieszecy). Rzadam od was polakow abyscie przestali byc tak strasznie obojetni na tych anty-koscielnych, raszistowskich i antykomunistycznych ludzi i pomogli. Na YouTube mam imie Michael Lewicki (wciesnej Michael Nowik). | | |
|
|
|

|
|
 | Odwiedza nas 14 gości oraz 1 użytkowników. |
|

|