|
 |
Odwiedzin |
39041888 |
 |
 |
Dziś |
312 |
 |
|
Sobota 5 lipca 2025 |
 |

Autor | Szukam pomocy związanej z zatrudnienie. | Majkelll900

Wpisów: 1 Od: 2025-07-04
| 2025-07-04 16:13 Witam kilka miesięcy temu przyjechałem do Se oczywiście pracę miałem załatwioną z Polski ... Po przyjeździe zostałem zatrudniony u innej osoby niż miałem być . Do pierwszej wypłaty bylo ok z tym że dostałem ją 29go do wypłaty nie dostałem lona.To początek problemów gdyż drugą wypłatę dostałem 4go została wysłana niewielka kwota około 5tys z prywatnego konta również do niej nie otrzymałem żadnego objaśnienia . Nie podpisałem umowy do dziś jej nie otrzymałem . Po tym okresie zostałem zwolniony pod pretekstem obijania się posiadałem tylko kartę id06.
Po tym jak zostałem zwolniony zacząłem pracę u osoby której miałem pracować na początku tu również nie dostałem ani nie podbpisalem umowy . Otrzymałem łącznie trzy wyplaty chodź nazwał bym to bardziej zapomoga gdyż były to niewielkie kwoty w tym miejscu również kręcone były sztuczne afery bezpodstawne . W chwili obecnej zwolniłem się wracam do kraju pytając pracodawcę jak BD wyglądać moje rozliczenie i również kilkukrotnie podkreślałam iż potrzebuję umowę i paski wypłat nie otrzymałem żadnej odpowiedzi . Tylko iż wynagrodzenie które zostanie wypłacone mi w przyszłym miesiącu zostanie obcięte o" koszta związane z moim zatrudniem oraz karę za opuszczenie miejsca pracy dwa dni " co mogę zrobić w tej sytuacji ? Jak napisałem wyżej nie otrzymałem nie podpisałem umowy więc jak mogłem się z nią zapoznać ? Z góry dziękuję za pomoc | | | Poważny temat! Ten temat został oznaczony jako poważny. Oznacza to, że autor oczekuje poważnej dyskusji lub odpowiedzi na pytanie. |
|
|
|

|
|
 | Odwiedza nas 4 gości oraz 0 użytkowników. |
|

|