|
 |
Odwiedzin |
38847072 |
 |
 |
Dziś |
641 |
 |
|
Środa 30 kwietnia 2025 |
 |

Autor | Anglicy kladli tory, naszisci po nich jechali | MichaelN

Wpisów: 248 Od: 2018-07-24
| 2025-04-29 14:45 Dowiedzalem sie ze przed Druga Wojna Swiatowa anglicy tutaj kladli tory pociagowe dla szwedow. A w czasach Drugiej Wojny Swiatowej niemieccy naszisci po nich jechali walczyc na ich fronczie wschodnim przecziwko systemu komunistycznego obok Finlandii. Ja prubuje wam pokazac jak dobrze wspolpracuje luteranie szwedscy, angielscy i amerykanscy aby niszczyc Polske i kosciol katolicki. Nawet myszlalem ze III Rzeczpospolita Polska jest stucznym stworem przes germanow dla podporzodkowania polakow i niszczenia kosciola katolickiego. Ale nie wiem do konca. Oni po prostu widza w siebie ziomkow z powodu wygladow i luteranskich oszustowskich zasad. A my nie mozeme cofac sie i cofac w wschod bo po pierwsze to jest glupie tchorzostwo a tam mozeme zginac od atakow ruskiego FSB. Wiec Niepodleglosc jest najwyszy cel. A Mormoni w USA powstali i ich zalozyciel mial mnustwo seksu i ziwazki z mnustwo kobietami i nawet nastolatkami i system w USA pozwala na rozwoj tej sekty mormonskiej i jeszcze pozwolilo im wyjechac do Szwecji. I ja mialem pranie mozgo robione przes takich mormonow ktorych napotkalem tu. Walcze o godnosc i to nie jest tak ze my mamy przewage militarna do pouczania ich o naszych wartosciach. My jestesmy biedacy do nich ale mamy prawdziwa wiare. Jak wy myszlicie ze to jest latwo z naszymi groszami pouczac dzikusow luteranskich co maja mnustwo bogactw, to calkiem sie mylicie. Trzeba miec odwage aby skierowac pouczanie wobec luteranskich dzikich wariatow. | | | Black_sabath

Wpisów: 1211 Od: 2015-07-31
| 2025-04-29 17:40
To szczególne miejsce dla wariatów. | | |
|
|
|

|
|
 | Odwiedza nas 20 gości oraz 0 użytkowników. |
|

|