|
 |
Odwiedzin |
38612697 |
 |
 |
Dziś |
943 |
 |
|
Poniedziałek 10 lutego 2025 |
 |

Autor | Polacy raczej okazują sie gorszi od szwedow | MichaelN

Wpisów: 244 Od: 2018-07-24
| 2024-09-23 14:11 Polacy okazują sie raczej gorszi od szwedow jak chodzi o prawa ludzkie bo ja jestem od grudnia 2018 prześladowany bardzo systematycznie przes krzyki od ludzi co znają polski w Szwecji i Polsce. Najcęsciej były to okrzyki antysemickie, raszistowskie i antykomunistyczne wobec mnie ktory jest patriotą polski i żaden komunista. Nawet gdziesz około każdą noc przes około cały miesąć przed datą 22 maja 2020 krzyczała stara kobieta po polsku takie rzeczy że nie mogłem spać. Wiem że także krzyki były bo szwedsku pożniej niestety i nawet wtedy był temat homoseksualnego gwąłtu. Taki niski poziom w dziszejszej Szwecji. N.p. po skrytykowaniu socjaldemokratów z ulicy słyszałęm szwedke co krzyczałą czy ja mam być zgwalcony aby pozostać w Szwecji. A w tym roku jacysz raszisci głoszący homoseksulany gwałt sie znalezli i umią nawet angielski poza polskim. Szłachta polska nie lubi złych zachowan jak homoseksualizm i nie można zrobić świat lepszy przes homoseksulane gwałty wobec ludzi. Niestety kościoł katolicki ma plame na honorze bo takie ma twarde zasady wobec ciała męskiego że doprowadza do uszkodzen u wszystkich ktorzi chętnie praktykują zakaz masturbacji. Wiem to bo sam sie uszkodziłem przes koscioł. Teraz więć polityka moja jest z pewnym dystansem do koscioła która krotko bo wybuchu wojny domowej w Syrii chciał, przes papiesza Francziszka, zwiekszonej immigracji muzulman do narodow chrzescijanskich. I to pomimo ze jest mnustwo muzulman wojennych i groznyhch ktorzi nie chcą sie asymilowac przes przesjcie na wiare chrzescijanską. A nasz biskop-kardynał chroił Korany od zniszczenia bardziej nisz Pismo Święte nie dawno temu z organizacją Sveriges Kristna Råd. Więc warto krytykowac tych ktorzi nieustannie (prawie) atakują mnie i lamią ludzkie prawa i doprowadzili do szału i wariactwa u mnie. I takze warto nie mordowac mnie z powodu tego kosciolu co gloszil jeszcze ze Islam jest dobra religia co daje sziłe muzulmanom. To papiesz Francziszek tak sie wyrażil na jednym filmie watykanskim do grupy muzulman. Lepiej mieć zdrowy dystans do kosćioła i pozostac dobrym czlowiekem i także rozumieć ze ksenofobia i antysemitizm nie jest dobry sposob na tworzenie dobrego narodu.
P.s. Ja przezywałem przesladowanie od muzulman i komunistki takze. W Szwecj od muzulman kryczacych fatwa, suleyman, stomi, "och halv fot" (latem w roku 2017 zacząłem kuleć na prawą stope), Cher i Enver n.p. i komunistka w Polsce co krzyczala ze mi znisczy cały
rozum z powodu oporu przecziwko Sowjet. Nie dala mi spać 6 noc i ja asz uciekłem spowrotem do Szwecji. Ale najgorsze tortury to jednak nacjonaliści zboczeni polscy i ten anglik nacjonalista zboczony robili i tak nie wolno sie zachowywać.
Może chcecie pomoc wobec takiego zła ludzkiego i łamania wielu praw kraju Szwecji i mozecie napisac cos tu albo protestowac nawet nadworze. Ja protestowałem z napisem "Stoppa röst-tortyren" przed siedzibą Moderatów raz. | | | Anna ZM Göteborg

Wpisów: 575 Od: 2011-10-25
| 2024-09-23 21:02 Przykre to, że spotkałeś się z takimi zachowaniami, ale nie możesz tego uogólniac i pisać, że tacy są Polacy, bo ja mieszkam w Szwecji już ponad 40 lat, znam wielu Polaków i nie spotkałam sie z takim chamstwem. Musisz pamiętać, że w każdym narodzie są uczciwi i dobrzy ludzie oraz kanalie.
Popatrz na obecną sytuację powodziową w Polsce. Wielu ludzi poświęca swój czas i pieniądze, aby pomóc powodzianom, ale znaleźli sie również szabrownicy, którzy korzystając z sytuacji postanowili się szybko wzbogacić.
Jeśli chodzi o kościół to jest to tylko instytucja a księża to ludzie jak ty i ja. Znam wielu porządnych i mądrych księży, ale trafiają się też inni. Poza tym nie można mieszać kościoła z religią. Tylko głupi ludzie odchodzą od wiary, bo nie podobają im się księża. Myśl zawsze, że kościół, czyli również księża i papież mają rację w sprawach religii natomiast w innych sprawach mogą się mylić jak każdy człowiek, dlatego nie przyjmuj bezkrytycznie ich wszystkich wypowiedzi. | | | EnWrotka Stockholm

Wpisów: 5464 Od: 2011-05-25
| 2024-09-24 08:21 "Może chcecie pomoc.... mozecie napisac cos tu albo protestowac ..."
Przeszedłes Michaelu tak dużo tortur głosowych więc masz już pewnie zespół stresu pourazowego ,depresję lub jakieś inne zaburzenia o różnych nazwach.
Czytałam, że żołnierze amerykańscy po wojnie w Wietnamie też mieli takie objawy i słyszeli głosy prześladujące ich choć już byli w domu .
To były głosy w ich głowie bo żaden vietkongczyk nie krzyczy tak mocno ,żeby 13000km dalej w Ameryce jakiś komandos go usłyszał.
Żołnierze i nawet Rambo otrzymywali pomoc psychologiczną i psychiatryczną .
Trochę pobrali leków i przestawali cierpieć.
Jakbyś nie dostał takiej pomocy medycznej w Szwecji jak amerykanscy bohaterowie to wtedy można protestować. | | | MichaelN

| 2024-09-26 16:09 Pomyslcie o pierwszym lepszym wybitnym archeologu co za darmo ujawnia prawdziwe korzenie ludzkie z Afryki gdzie analfabetamy byli naszi przodkowie ktorzi raczej nie byli wstanie przes tysiacze lat powtarzac historii o Adamie i Ewie. Opowiesc ta powstala prawdopodobnie blisko miasta Ur na Biskim wschodzie duzo, duzo pozniej nisz kiedy Homo Sapiens zaczel walczyc o przetrwanie w Afryce. Wiec czi wybitny archeologowie tyle dowodow za darmo razem z panstwem szwedskim w n.p. Naturhistoriska riksmuseet chetnie ucza nas prawdy o nas samych ktora jest calkiem sprzeczna z opowiadaniami z Pisma swietego. Wiec ja moge dumnie przynac ze ojciec moj rodzine zabieral wiele razy na wycziecki do Naturhistoriska riksmuseet i ewolucja byla znanym tematem u nas jusz kiedy ja bylem dzieckiem i nawet Pokemony nawiazawaly do ewolucji i ta cala kultura popularna naukowa o dinosaurach i te zabawki zwiazane z tymi dwoma kategoriami.
Wiec szczerze mowiac, czy ksiadz w 21 wieku rzeczywiscie jest fajny gosc w porownaniu do dobrego archeologa i politykow co trzymaja muzea otwarte?
P.s. Latwo jest nasmiewac sie z ksiedzow za brak znania historii nowoczesnej o rozwoju ludzkosci na ziemi, ale troszke mi szkoda ich i szczegolnie tych radykalow co pozostali bezdzietni dla chrzescijanskiej wiary. | | | MichaelN

| 2024-09-29 17:07 Ja traktuje mojich polskich przesladowcow jak komune ZSRR. Krytykuje pomimo ryzyka, tak jak to bylo w mojej rodzinie. Od grudnia 2018 jestem torturowany przes extremalna prawica polska i zaczelo sie od wykluczajacego ochydnego raszizmu i antykomunizmu i pruby zabojstwa przes namawianie do samobujstwa. Potem sie zaczal temat koscielny ze ja jestem zly katolik na dotatek. Pomimo ze wiara jest nienaukowa i ja to odkrylem sam. Ja niewiem jak te pro-germanskie zasady polityczne sa robione w Polsce ale ja wiem ze ja jestem ofiaria lamania prawa ludzkiego a wiekszosc ludzi nie chce za bardzo pomoc. Skandal w dzisiejszych czasach. Moze wlasnie gang raszistow polskich przy wladzy wpusca niemiecke sklepy do polski aby ulatwic zabujstwa ludzi z ciemnejszymi wlosami na glowie. Powinniscie mnie wspierac bo to nie jest latwo kiedy kosciol zawiodl swoja etyka i kiedy trzeba wlasna etyka zrobic samemu. Kosciol nawet wspieral immigracje muzulman i korany niedawno temu. Troche przykladow co za korupcja. Pomozcie wobec ewidentnego zla. | | |
|
|
|

|
|
 | Odwiedza nas 15 gości oraz 0 użytkowników. |
|

|