|
 |
Odwiedzin |
38872928 |
 |
 |
Dziś |
817 |
 |
|
Piątek 9 maja 2025 |
 |

Ten wątek jest stary. Komentowanie wyłączone. |
|
Autor | Diagnoza i gehenna dozywotnia? | MichaelN

Wpisów: 248 Od: 2018-07-24
| 2023-06-11 18:19 Cześć
Mam diagnoze psychiatryczną i nie wiem jakie prawa mają lekarze psychiatryczny aby przymusowo mnie leczyc zastrzykami trującymi?
Wiem ze teraz mam lekarza co jest polakiem i on napisał ze nie będzie wysyłał policji na mnie, dla przymusowego uzywania lekow, bo ja jestem taki ktory sam szukałem pomocy wiele razy w psychiatrykach kiedy nie mogłem spać normalnie.
Ale gdyby oni zmienili lekarza psychiatrycznego na innego, cos co sie jusz zdazyło w Szwecji nie jeden raz.
To wtedy moze ten nowy lekarz by wysłał policje na mnie bo ja nienawidze ich szkodliwych leków i nie chce uzywac ich?
Więc czy ktosz wie jak bardzo oni orwellsko atakują pełnych obywateli szwedskich tutaj z psychiatrykiem?
A jakbym nowe zycie zacząl w innym kraju to moze bym nigdy nie był zabierany przes Policje do psychiatryku i bym mogł bardziej godnie zyć? | | | EnWrotka Stockholm

Wpisów: 5487 Od: 2011-05-25
| 2023-06-11 20:29 Teraz poświęcam Ci trochę czasu,więc ...
Cześć Michael.
Chyba nie jestes w ciąży ani matką karmiącą, żeby zaszkodziły te leki?
O lekach psychotropowych krążą legendy .Nowoczesne leki to jak bajka " książę i żebrak ".
A Ty jesteś jak książę. Powinieneś się cieszyć, że Szwecja dba o Ciebie .
Finansuje i pilnuje ,żebyś brał zastrzyki,które tanie nie są.
Nie będziesz cierpiał myśląc,że jestes prześladowany( jak to pisałeś w innych tematach).
Nie będziesz miał problemów ze snem .
Nie pisz,że Twoja diagnoza to gehenna.
Ale pomyśl jaki jestes szczęśliwy, że nie masz raka i chemioterapii ,która daje nadzieję ale też wyniszcza organizm .
Lekarze nie mają praw.Ale mają obowiązek.
A jakbyś miał wypadek samochodowy i byłbyś nieprzytomny.?
Lekarz decyduje, czy robić operację ,jak leczyć.
Czy wtedy powiesz ,że to atak orwellowski na Twoją wolność jakbyś miał zmiażdżoną nogę w wypadku a lekarze postawią Cie na nogi.
A Ty jesteś jak dziecko ,które na złość mamie odmrozi sobie uszy bo kazała mu nosić czapkę.
| | | alwa12

Wpisów: 13291 Od: 2015-08-26
| 2023-06-12 00:27 Michael, te zastrzyki sa o wiele lepsze niz tabletki,
ktore trzeba brac codziennie, dostajesz zastrzyk raz
na pol roku, lub raz na kwartal i stajesz psychiczne
na nogi, a za tym idzie poprawa bytu socjalnego- lepiej
ogarniasz codziennosc i problemy z nia zwiazane, oraz
jestes bardziej pozytywny w odbieraniu swiata.
Lekarz nie zawiadamia policji, lekarz, jak nie stawiasz sie na umowiony czas na zastrzyk zawiadamia sluzby
odpowiedzialne za psychiatrie w Twojej Kommun, moze to
byc VC, lub inna placowka w komunie.
I ktos od nich przychodzi do Ciebie do domu sprawdzic
jaki jest powod Twojej nieobecnosci, bo np. mozesz byc
chory, lub pomyliles daty wizyty.
Jesli jest z Toba OK i tylko to Twoja niechec ze nie
stawiles sie , to te sluzby rozmawiaja z Toba by Cie przekonac do wizyty, jesli odmawiasz, a przede wszystkim jesli nie wpuszczasz ich do domu, to wtedy wzywaja
policje, ale tylko w tym przypadku.
Naprawde namawiam Cie bys bral te zastrzyki- one sa
bardzo dobre i nie tak inwazyjne jak tabletki.
inaczej bez lekow zrobi Ci sie kisiel w glowie i slupki paranoji ida szybko w gore, zaczynasz miec problemy
ze snem, zaczynasz wszystkich podejrzewac o spiski,
zaczynasz izolowac sie od ludzi- wpadasz w stan silnej depresji, organizm slabnie fizycznie, mieszasz pory dnia i nocy i w koncu ladujesz w szpitalu na przymusowym leczeniu.
Chyba lepiej pojechac na zastrzyk i w 10 minut miec
to z glowy niz wpadac w spirale paranoji i bardzo zlego
samopoczucia.
Znam przypadki samobojstw, znam przypadki agresji, co
konczylo sie zamknieciem na dlugie lata w szpitalu
psychiatrycznym., Chyba tego nie chcesz ?
Jestes mlodym, zadbanym i bardzo inteligentnym czlowiekiem, masz zaiteresowania, lubisz jazde na motorach, wiec czemu z tago nie korzystac i cieszyc
sie mlodoscia i zyciem ?
Nie rob sam sobie krzywdy, zapewniam Cie ze biorac regularnie co jakis czas jeden zastrzyk, bedziesz czul sie lepiej i bedziesz mogl sie realizowac.
To nie czasy lat 50-tych, gdzie preparaty psychotropowe
bardzo otumanialy, ciesz sie ze zalapales sie na te zastrzyki, bo nie kazdy to dostaje, bo to bardzo
kosztowna impreza, szanuj to, bo jak nie bedziesz tego
brac, to raz ze zdejma Ciebie z listy i daza to komus innemu, a Ciebie przestawia na silne tabletki i co dzien
bedzie pukac do Twoich drzwi pielegniarka, a jak nie
otworzysz to wtedy policja Cie odwiezie do szpitala na przymusowe leczenie na pare miesiecy i to beda wtedy
bardzo silne preparaty- chcesz tego ?
Powinienes sie cieszyc ze masz taka szanse i gwarantuje Ci ze bedziesz lepiej zyc, lepiej sie czuc wsrod ludzi
Pracowalam takze na psychiatrii i wiem co pisze.
Powodzenia | | | alwa12

| 2023-06-12 00:42 Jesli nie jestes pewienjak te zastrzyki dzialaja, to
zglos sie do tego lekarza i szczegolowo wypytaj o
dzialanie, takze uboczne.
Czy masz robiona periodycznie kontrole serca, watroby,
nerek ? jesli nie, a czujesz sie zle po zastrzyku
wiecej niz kilka dni, to zgos to lekarzowi, on ma o bowiazek skierowac Cie na badania serca i laboratoryjne.
Nie panikuj, bo nikt Ci nie chce zrobic krzywdy tylko
Cie chronic i polepszyc Twoj status zycia.
| | | MichaelN

| 2023-06-13 04:34 Wy takie głupoty napisaliscie. Jak mozna wierzyc tym lajdakom co oszustami są kiedy ja z szlachty polskiej objawiam cała prawde na temat tych truczizn?
A może moj stary co wygładał jak polski słowian bardzo kazał moją linie genetyczną wykonczyc z tym psychiatrykem, tak jak aborcja na dorosłym szlachicu? | | | EnWrotka Stockholm

| 2023-06-13 11:08 Za wroga będziesz uważał każdego kto powie ,żebys brał leki,zastrzyki.
Więc jestem Twoim wrogiem .
Ale to Ty przegrywasz.
Szlachta miała w genach hemofilie i migreny.
Ale u Ciebie prawdopodobnie zdiagnozowano tzw chorobą królewską .
John Nash sławny matematyk .Brał zalecane leki i zdobył nagrodę Nobla.
Nawet film o nim nagrali " Piękny umysł".
Kant ,Hegel sławni filozofowie.Brali leki i zostali
geniuszami.
Ale też piękne aktorki Megan Fox i Zeta Jones nie wstydzą się mówić o chorobie.
Chopen czy Einstain nie mówią o tym bo nie żyją.
Zaawansowane choroby ciała i mózgu różnią się tym ,że chorzy na ciele opowiadają wszystkim o swojej chorobie ,szukają ratunku.
Natomiast Ci z chorą duszą wręcz zaprzeczają ,że chorują .
Zastrzyk wzmocni Ci układ nerwowy i dostarczy dopaniny do mózgu.
Bo Ci jej brakuje.
Tam nie ma trucizny !!!
No chyba ,że przedawkujesz lek to bedziesz się czuł ...jakbyś zjadł worek zielonych czy kiełkujących ziemniaków.
Ale zastrzyki nie da się przedawkować.
Tej pani co bedzie robić wystarczy raz w miesiącu lub raz co trzy miesiące oglądać Twoje dupsko 😀. | | | MichaelN

| 2023-06-13 15:04 Enwrotka ty rzeczywiscie chcesz bardzo wierzyć ze na zachodzie psychiatryky są super i pomagają ale to ja powiem ze ja zostałem w poprzednim roku, latem, werzucony z pracy bo zamekałem oczy z zmeczenia po zasztrykach kiedy pracowałem przy biurku z komputerem. Szef prawie od razu zauwazył i powiedzał ze ja psuje nastroj w pracy.
A jak chodzi o mnie samego to ja nienawidze tego zmeczenia co sie wiąze ze zastrykami psychiatrycznymi i raczej w 2023-07-28 zędlałem, 2 dni po zastryku i rozbiłem twarz że mi gorna warga pekła i musze jak jakisz dziad raczej noszic wąsa dozywotnie aby maskowac krzywą buzie. A jak chodzi o nos to chyba porzeszył sie troche tez przez te zedlenia.
Zdjęcie krzywęj buzi: https://www.michaelnowik.c om/2020/06/03/oppression-through-psychiat ry/
I tutaj na zachodzie jest firma IF ktora ubezpiecza i ja miałem ubezpieczenie w 2013 roku a oni mi ani korony nie dali za to ze mam zeszytą buzie i musze noszic wąs jak jakisz 19 wieczny męszczyzna! Co za chytrzi ludzie i oszusti raczej także w firmie IF! | | | alwa12

| 2023-06-13 15:27 Michael, onejrzalam zdjecia, wiesz co ?
Nie kus losu, na tych zdjeciach jestes bardzo, bardzo
meski i przystojny- nie jeden facet pozazdroscilby
Ci urody, wyobrazam sobie jak kobiety za Toba musza
sie ogladac- jadnym slowem, dobre ciacho z Ciebie.
Nie mieli prawa wywalic Cie z pracy, jesli po zastrzyku
tak reagowal Twoj organizm- wlasnie to mozesz zaskarzyc
te wyrzucenie z pracy, jesli nie uplynelo 5 lat od tego
czasu i jesli dyrekcja zakladu wiedziala ze jestes na leczeniu.
| | | alwa12

| 2023-06-13 16:00 Poza tym pisalam wyzej, zebys skontaktowal sie z lekarzem
i opowiedzial o stanach po zastrzyku.
Owszem to jest normalne ze jakis czas czlowiek jest
kolowaty, jedni mniej inni bardziej.
Jesli tak reagujesz to raz ze powinni Ci wystawic zwolnienie lekarskie najmniej na 3/6 tygodni, a Ty
piszesz ze po zastrzyku kontynuowales prace- tak
zrozumialam.
Lekarz prowadzacy powinien skierowac Cie na bardzo zaawansowane badania, by wykryc dlaczego Twoj organizm
reaguje w ten sposon, moze trzeba zmniejszyc dawke,
lub zmienic zupelnie preparat na inny.
| | | EnWrotka Stockholm

| 2023-06-14 08:30 MichaelN marudzisz jak stara baba, że ona sama zaorze pole jak 80lat temu i nie pozwoli ,żeby traktor jeździł jej po polu.
A na foto,które dałeś młody ,przystojny chłopak tylko taki bez uśmiechu.
I ja chyba ślepa bo nie widzę ,żadnej skazy na ustach.
| | |
|
| Ten wątek jest stary. Komentowanie wyłączone. |
|
|

|
|
 | Odwiedza nas 18 gości oraz 0 użytkowników. |
|

|