Autor | Ja mam być statsminister Szwecji |
MichaelN

Wpisów: 248 Od: 2018-07-24
| 2023-04-23 18:55 Cześć
Z powodu że ja byłem zle traktowany przes ludzi ktorzi uważali że mnie chanbić jest dobrze dla światowego porządku, to ja mam dlatego być statsminister w Szwecji. Latwa logika. Wy macie mi ulatwić dojscie to pozycji statsminister w Szwecji. Cziekawe jest że jestem z szlacheckiej rodziny polskiej ktorzi z wielkim ryzykiem zwalczalismy komunizm i bezprawie w PRL'u na przykład. A pozniej byłem atakowany przes starą kobiete w Szwecji ktora umiała krzycziec raszistowsko po polsku i jeszce kłamac na nasz temat, rodzina Rogala-Lewicki/Nowik. Więc chyba UB wciąśz działą ale jest raszistowskie i zatrudnia stare kobiety i wciąśz kłamie jak przes wszystkie lata komunizmu.
Tak czy inaczej to jak mamy zrobić aby partia "Kristen enhet" została zarejestrowana?
Link do strony politycznej naszej: www.kristenenhet.se |
| |
Poważny temat! Ten temat został oznaczony jako poważny. Oznacza to, że autor oczekuje poważnej dyskusji lub odpowiedzi na pytanie. |
alex23

Wpisów: 796 Od: 2003-05-18
| 2023-04-23 22:26 Mysle ze oni ci ulatwia dojscie do tego stanowiska.
https://www.1177.se/liv--h alsa/psykisk-halsa/ |
| |
alwa12

Wpisów: 13291 Od: 2015-08-26
| 2023-04-23 23:46 O Jezu.... |
| |
kawaler

Wpisów: 12431 Od: 2008-10-01
| 2023-04-24 09:19 W Szwecji jest juz organizacja która prowadzi krucjate przeciw psychiatrii i lekom psychotropowym.
https://www.scientology.tv /sv/series/cchr-documentaries/psychiatry- an-industry-of-death.html
|
| |
MichaelN

| 2023-05-10 23:22 Jak mozna tak jak wywiesc na sztandary skorumpowany etycznie szwedski i zarazem zachodni psychiatryk ktory krzwdyzi tysziacie obywateli tak jak na przyklad waszych jasnych ulubiencow szwedskich, bo raczej on sa waszi ulubienci i absolutnie nie chcecie nimi rzadzic, prawda? |
| |
alwa12

| 2023-05-10 23:51 Michael, zanim zostaniesz statsminisrem musisz zalozyc
wlasna partie, bo w nastepnych wyborach jesli bedziesz
kandydowac na te tak poczesne miejsce, bedziesz musial
miec duze poparcie, a to uzyskasz tylko dzieki swoim
poplecznikom z Twojego wlasnego podworka- to tak w skrocie.
I wiesz co Ci powiem ? mysle ze jak juz dojdziesz do wladzy wcale nie bedziesz gorszy od poprzednikow na
tym stanowisku- powodzenia. |
| |
MichaelN

| 2023-05-10 23:55 Dziekuje Alwa12 za twoj grzeczny komentarz z poradą. Cos jeszcze moglbym napisac. Więc myszlałem o jak sie awansuje, władza, i myszlałem i myszlałem. I raczej my Polacy muszimy kupic ziemie od szwedow i prowadzic rolnictwo polskie tutaj aby miec totalną kontrole nad wyzywnieniem naszych rodaków. Potem mozna expansje kontynuowac takze do rzadkich metalów oczywiscie. |
| |
alwa12

| 2023-05-11 00:14 Michael, to nie byla pogarda, tylko delikatna ironia
w strone szwedzkich Rzadow.
Co do wykupowania ziemi masz absolutna racje- mowie
powaznie.
Niemniej wprowadzanie polskiego rolnictwa mija sie z celem, bo polskie rolnictwo niestety dogonilo Zachod
Od kilku lat mamy GMO w nasionach i w zywnosci, nie mowiac o srodkach chemicznych stosowanych w rolnictwie
ktore nawet Zachod dawno zarzucil ze wzgledu na
duza toksycznosc tak dla przyrody jak i dla ludzi.
W Polsce na dzien dzisiejszy liczba alergikow i chorych
na cancer jest zastraszajaca i caly czas rosnie, a to
wszystko z powodu m.inn. polskiego rolnictwa.
To juz nie sa lata 40, 50,- dzis to syf kila i mogila. |
| |
MichaelN

| 2023-05-14 01:16 Niestety te tortury raszistowskie ktore trwaja ponad 4 lata i 5 mieszecy po polsku, dodam, wciasz trwaja. Niewiem czy to jest rozkaz z Kremla rosyjskiego bo u nas w rodzinie bylo duzo odwaznej krytykie komuny i Rosji. Ale jednak to jest raszistowska, antysemicka i anty-komunistyczna tresc.
Czy to jest mozliwe ze Putin uzywa slogany raszistowskie i antykomunistyczne jako manipulacja do eliminacja opozycji Polskiej i patriotycznej? |
| |
MichaelN

| 2023-06-15 12:27 Czesc, Ja chce sie spotkac personalnie z toba Alwa12 bo ty jestesz madra i umiesz pisac duzo na tym forum. My polacy muszimy sie organizowac i budowac partie o nazwie Kristen Enhet, www.kristenenhet.se! Tylko wlasna partia mozeme miec wiekszy szacunek nisz dolaczanie do luteranskich partii szwedskich! Cholera ten polskakongressen jest taki chanbiacy wobec mnie, nie odpowiadaja na teksty wysylane przes formularze na ich stronie! Muszimy wiec organizowac sie inaczej nisz w ich milionowych lokalach myszle! Deus Vult! |
| |
MichaelN

| 2023-06-16 18:57 Czesc, Wariatka anty-semitka i raszistka co mnie atakuje wciasz atakuje (2019 styczen do teraz 2023 juni).
Zobaczie moj film miedzynarodowy: https://www.facebook.com/r eel/3574758109410822
Niewiedzalem w 2018 roku ze chyba sa polscy raszisci ktorzi sa tak wstretni i raszisci i antysemici. Ze robia podobnie jak naszisci. Z kat oni sie biora? To jest kurwa putina armia co po polsku robi raszizm i antysemitizm przecziwko mnie?
A caly swiat tak jakby sie tylko gapi i nic nie robi.
Oczywiscie myszla ludzie ze trzeba pracowac ciagle. A te przestepstwa maja byc UKARANE! Wy nie rozumiecie tego? Dlaczego taka wariatka antysemitka ma miec prawo do atakow raszistowskich przes wiele lat? Ona nie ma miec takiego prawa!
Moj dziadek straszne mocno krytykowal ZSRR/Komunizm i moze mamy do czynienia z pruba exterminacji mojich genow ze swiata za to wlasnie. Wiem ze raszisci uzywali antykomunistyczny slogany takze ale jednak ja nie wiem na pewno kto ta baba polsko krzyczaca jest i ten facet. Moze dla Putina to wszystko robia?
Zrobcie cos do cholery! Powinniscie czuc sprawiedliwy gniew za to ochydne atakowanie mnie bo ja na pewno nie zasluguje na takie traktowanie. Kiedy sie zaczelo to ja bylem katolikiem gorliwym co do konfesi chodzilem i komuni! Sa dowody na moja gorliwa wiare na YouTube/Facebook! Dowody! Co wy wogle robicie ze caly czas sytuacja sie nie zmienia i czi terrorysci caly czas atakuja i atakuja? |
| |
Bartender ▁ ▂ ▃ ▄ ▅ ▆ ▇ █

Wpisów: 3083 Od: 2017-03-11
| 2023-06-16 22:43 Mam tylko jedno pytanie:
Czemu nie usuniecie tego debila z forum?
 |
| |
black sabbath

Wpisów: 9092 Od: 2012-06-16
| 2023-06-17 07:51 robi sobie jaja i ma wesoło |
| |
EnWrotka Stockholm

Wpisów: 5487 Od: 2011-05-25
| 2023-06-17 10:33 A to ja mam jedną odpowiedź + jeden aneks do odpowiedzi.
To bedą dwa zdania(info dla debili ,którzy potrafi przeczytać ale mają problem coś do czegoś dodać).
Bartender,Judasze wskazujących tych ,którzy chcą być królami to piszą w dziale dla moderacji.
Ale pomimo tych ran ,ktore mu zadajesz może zmartwychwstać po kilku dniach z nowym nickiem.
🤭🤪
|
| |
MichaelN

| 2023-06-17 16:35 Wiec ja jestem ofiarom tortur i atakow a calkiem legalnie narkotyzuja szwedskich obywateli w psychiatrykach szwedskich! To trwa od dekad i takze prawie nikt nie chce zwalczyc czystej korupcji etycznej w Szwecji (psychiatrycznej). Klamią jusz w liceach do uczniow szwedskich ze te preparaty, narkotyki ich, mogą pomoc ludzią a to jest obrzydliwe kłamstwo co jest i zawszwe będzie kłamstwem miedzynarodowo-mafijnym!
Gdzie ten sprawiedliwy gniew wobec tych wszystkich złych ludzi?
Po co trują nas jescze aspartamem, nikotyną, cukrem, margaryną, olejem do latarni (co niby jest oliwowym olejem) i alkoholem legalnie? |
| |
EnWrotka Stockholm

Wpisów: 5487 Od: 2011-05-25
| 2023-06-17 20:26 O kurcze.To jakas nowela pt
" Olej z latarni w głowie"?
Zrabnie Michael piszesz a ja np lubię jak ktos pisze własnymi słowami ale mylisz działania leków psychotropowych a narkotyków.
Najprościej -psychotropy otwierają receptory a narkotyki zamykają.
Nie można jednoznacznie powiedzieć czy narkotyki szkodą czy pomagają bo to jest uzależnione co zamykają.
I nie będę torturowała powiescią z setkami linków i urywkami skopiowanymi z neta ,żeby to udawadniac
ale namalowałam obraz.
Wyobraz sobie mózg jako mały pokój.
U człowieka z zaburzeniami w tym pokoju
siedzi np halucynacja,strach ,ból ,urojenia przesladowania, agresja ,wybuchy smiechu,bezsenność, smutek ,omamy jest taki tłok ,że leki otwierają drzwi i uwalniają te rzeczy.
A teraz wyobraz sobie mózg jako pokój u człowieka, który nie ma żadnych zaburzeń ale zapełnia je narkotykami ,które tworzą halucynacje ,wybuchy smiechu ,omamy itp. Jak raz w gosci przyjdą to jeszcze mozna ich wyprosić ale jak ciągle przychodzą to tak się zapełni pokoj ,że po czasie wystepują zaburzenia psychiczne i trzeba brać leki psychotyczne ,żeby to wyszło.
Ale narkotyki też pomagają.
Jest pokój a w nim siedzi pełno bólu. Narkotyki już się tam nie wcisną.Wiec stoją pod drzwiami i więcej bólu już tam nie wejdzie.
A teraz wyobraz sobie brzuch człowieka i to jest kuchnia.
Alkohol ,jakiś stary olej itd nie wchodzi do pokoju.Ale jak rozsadzi kuchnię to w tym mieszkaniu już nie ma życia.
No wprawdzie może jeszcze przyjść narkotyk ,który zamknie ból w kuchni ale gdzie on się tam się zmieści jak wątroba siedzi rozwalona a ogon trzustki nawet w przedpokoju.
Pd
Zmęczony czytaniem? Ja też się męczę jak czytam coś poplątanego i z czym się nie zgadzam
|
| |
MichaelN

| 2023-07-29 05:30 Dzisiaj ogłosziłem możliwość wejścia do stowarzyszenia Kristen Enhet, gdzie ja jestem dowódca dla polityki mocno chrześcijańskiej w Szwecji i także opublikowałem film z lepszą polityką nisz nawet Sverigedemokraci mają! Konserwatywna polityka jest ważna dla nas w Kristen Enhet, i to chodzi n.p. o precz z Islamem i także o wartości chrześcijańskie i prawdziwy kapitalizm.
Link: https://www.kristenenhet.s e
P.s. Ja jestem Polakiem i katolikiem, i szlachcic polski, więc myszle, że my Polacy w Szwecji powinniśmy działać dużo więcej w szwedzkiej polityce nisz aktualnie. Myszle, że jesteśmy bardzo słabo zorganizowani aktualnie i bardzo polityka jest w rękach szwedzkich polityków, którzy ciągle mają bardzo lojalny sojusz z socjalizmem i Islamem, cos, co jest wariactwem wprost! A szwedzki SS-man zakładał partie Sverigedemokratów i ten fakt także znaczy ze muszimy budować stowarzyszenie Kristen Enhet aby powstała szwedskia partia Kristen Enhet zamiast szanować strasznie partie SD z korżeniami wprost naszistowskimi! |
| |
polski1979

Wpisów: 1 Od: 2023-07-29
| 2023-07-29 06:33 Ja tez jestem szlachcic ! Buzka, tak trzymac ! |
| |