Odwiedzin 39029344
Dziś 255
Wtorek 1 lipca 2025

Forum: Życie w Szwecji - Truck-kort raczej nie będzie dla mnie

Ten wątek jest stary. Komentowanie wyłączone.
Pokaż wpisy
AutorTruck-kort raczej nie będzie dla mnie
MichaelN

Wpisów: 248
Od: 2018-07-24
2022-05-16 18:22
Cześć

Więc zamowiłem nauke uzywania trucka w firmie MGB Truck. Pojechałem i tam nauczuał jakisz muzulmanin ktory powiedzał ze jego matka była prawosławna a on uwaza ze Izrael powinien byc nazywany Palestyną. Więc terrorysta. Po tym wykładzie terrorystycznym, na przerwie jedno godzinnej, szybko zbojkotowałem cały ten biznes. Ale wcesniej zapłacilem 2495 koron szwedskich co jest duzo dla mnie, niestety, bo jestem Komvux studentem.

Jako przecziwdziałanie tej terrorystycznej polityki bojkotuje takze Facebooka, Instagrama, Vimeo i Whatsappa teraz, bo przeciesz to zydzi stoją za tymi biznesami co mają te strony a ja wole aby chrzecijanie odzyskali Ziemie Swiętą!
  Profil uzytkownika: MichaelN     
Poważny temat! Ten temat został oznaczony jako poważny. Oznacza to, że autor oczekuje poważnej dyskusji lub odpowiedzi na pytanie.
ag_b13

Wpisów: 537
Od: 2012-12-18
2022-05-16 21:07
Jesli chcesz bojkotowac kazdego niechrzescijanina to wroc na ten kurs i go skoncz. Pocwiczysz troche , moze znajdziesz nowa prace a za jakis czas wrocisz do firmy MGB Truck i wygryziesz tego nauczajacego muzulmanina z jego stanowiska. ....

Jesli zrezygnujesz z kursu bo ci sie nie podoba religia czy przynaleznosc polityczna nauczycieca to coz...jestes przegrany. Twoj znienawidzony muzulmanin ma nadal swoja prace a ty wywaliles 2000 korona i nie masz nic.
  Profil uzytkownika: ag_b13     
MichaelN

Wpisów: 248
Od: 2018-07-24
2022-05-22 08:27
Aha, tak myszlisz. Ja dzisiaj jade na ten kurs o 10:00 znowu aby nie stracic tych 2495 koron. Ale na przerwie nie bede socjalizowal z tym muzulmanem tylko wyjde do centrum Huddinge gdziesz.
  Profil uzytkownika: MichaelN     
ag_b13

Wpisów: 537
Od: 2012-12-18
2022-05-24 12:28
Musisz sobie uwiadomic ze na swiecie jest wielu ludzi o innych pogldach niz ty a ty poszedles na kurs zeby sie uczyc czegos nowego a nie po to zeby szukac przyjaciol.
  Profil uzytkownika: ag_b13     
Forum -> Życie w Szwecji -> Truck-kort raczej nie będzie dla mnie
Ten wątek jest stary. Komentowanie wyłączone.
Pokaż wpisy

kucharz ÖLAND (VISBY/ÖLAND)
Czyszczenie podłóg (Sztokholm)
PRACA – RENOWACJA OKIEN | OD ZARAZ | (Stockholm)
Praca w firmie sprzątającej - Malmö, Lund, Sjöbo (Veberöd)
Przyjmę do pracy (Stockholm )
Pracownik ogólnobudowlany (Sztokholm )
Praca w vasteras (Brandbergen )
Praca przy malowaniu fasady (Södertälje )
Więcej

Albania Zachodnia – atrakcje.
Agnes na szwedzkiej ziemi
Evert Taube na Gamla Stan
Katarina kyrkobacke
Clean flat AB
Polka w Szwecji
Nowe szwedzkie słowa 2024 - nyord
Szwecjoblog - blog o Szwecji
Koncert muzyki polskiej w Göteborgu
Smaki życia na obczyźnie
25 lat Chorus Polonicus Gotheborgensis
Smaki życia na obczyźnie

Odwiedza nas 22 gości
oraz 0 użytkowników.

Szwedzki „wstyd przed lataniem” napędza renesans podróży koleją
Katarzyna Tubylewicz: W Sztokholmie to, gdzie mieszkasz, zaskakująco dużo mówi o tym, kim jesteś
Migracja przemebluje Szwecję. Rosną notowania skrajnej prawicy
Szwedka, która wybrała Szczecin - Zaczęłam odczuwać, że to już nie jest mój kraj
Emigracja dała mi siłę i niezależność myślenia

© Copyright 2000-2025 PoloniaInfoNa górę strony