|
 |
Odwiedzin |
38898773 |
 |
 |
Dziś |
3083 |
 |
|
Sobota 17 maja 2025 |
 |

Ten wątek jest stary. Komentowanie wyłączone. |
|
Autor | Najbardziej opłacalna oferta na kartę. | grzegi

Wpisów: 24 Od: 2011-07-06
| 2011-07-27 20:20 Witam.
Przeglądałem wiele stron internetowych, na temat prepaidów w Szwecji, jednak w wielu z nich dane są po prostu nieaktualne, stąd też moje pytanie do forumowiczów, którzy są zapewne na bieżąco.
Jaka jest w tym momencie najbardziej opłacalna oferta na kartę?
Priorytetem jest dla mnie długość ważności konta po doładowaniu i oczywiście cena połączeń oraz smsów, dla uproszczenia do wszystkich sieci w Szwecji. Do Polski będę dzwonił Skype'm.
Czy to prawda, że w Szwecji jest opłata za rozpoczęcie połączenia? Mógłby ktoś oświecić na czym rzecz polega, bo w Polsce tej opłaty nie ma i nie wiem jak to ugryźć. | | | szary

Wpisów: 13026 Od: 2005-06-02
| 2011-07-27 21:08 poczytaj dokladnie , wszystkie strony sa aktualne ..
no chyba ze nie rozumiesz .. to co innego .
wiekszosc ma ze jak karte podladujesz to ma waznosc rok czasu .. , a jesli do tego czasu nie podladujesz to dostaniesz wiadomosc .
i nawet jesli masz darmowo rozmowe w tej samej sieci , to niektorzy biora oplate za polaczenia rozmowy , znaczy placisz jedno razowo za polaczenie rozmowy , a potem mozesz gadac 24 godziny ... za darmo , jesli wybierzesz taka opcje .
Poczytaj sobie .. bo wszystkie sa aktualne.. | | | iza Sztokholm

Wpisów: 23426 Od: 2000-09-11
| 2011-07-27 21:23 "Jaka jest w tym momencie najbardziej opłacalna oferta na kartę?"
a dzwonisz najczesciej w dzien czy wieczorem. twoi znajomi maja tel w telia czy tele2? itp
oferty idealnej dla wszystkich nie ma
wiele osob ma Tele2/comviq:
tu masz porownanie:
https://www.comviq.se/mobi ltelefoni_prisplaner.aspx
+ http://www.halebop.se/kont antkort/oversikt/
"Priorytetem jest dla mnie długość ważności konta po doładowaniu"
czesto jest to rok czasu od wtedy kiedy ci sie skoncza pieniadze na doladowaniu (ale np w halebop trzeba ladowac rza na pol roku)- dokladne info jest na stronie www operatora
jesli kupujesz doladownie inne niz standard to jest ono wazne 30 dni w tej opcji, potem przechodzi na opcje standard jesli nie wydzwonisz kasy w te 30 dni (pieniadze nie przepadaja)- dokladne reguly sa napisane na strobnie operatora
"Czy to prawda, że w Szwecji jest opłata za rozpoczęcie połączenia? Mógłby ktoś oświecić na czym rzecz polega"
dokladnie jak jak w Taxowce jak cie polaczy to placisz te 69 öre czy ile tam bedzie. jednorazowo, za otwarcie rozmowy.
| | |
|
| Ten wątek jest stary. Komentowanie wyłączone. |
|
|

|
|
 | Odwiedza nas 36 gości oraz 0 użytkowników. |
|

|