|
 |
Odwiedzin |
38899105 |
 |
 |
Dziś |
3415 |
 |
|
Sobota 17 maja 2025 |
 |

Ten wątek jest stary. Komentowanie wyłączone. |
|
Autor | ice net | meghann

Wpisów: 2378 Od: 2008-01-29
| 2010-01-10 10:22 wiem ze juz byly tysiace tematow na temat 'mobilt bredband' - wiem jak to dziala, nie potrzebuje sie dowiadywac, interesuje mnie jedynie czy ktos z Was ma mobilny internet od ICE NET - jak jest z przepustowoscia w Szwecji,w duzych miastach czy w sommar-stuga w gluszy (chwala sie tym, ze ma sie zasieg nawet zeglujac czy siedzac w lesie)? czy rzeczywiscie nie ma problemu z Norwegia i Dania (roaming w cenie)?
//M. | | | robinofstockholm

Wpisów: 4102 Od: 2008-05-13
| 2010-01-10 11:04 Ice.net jest w Szwecji kilka lat. Malo nie do bankructwa poszala ta firma 2 lata temu ale zostala wykupiona firma i nadal dziala na rynku.
Rozumie ze chcesz uzywac jego np. sommarstuge. Kazdy operator nie gwarantuje ze bedzie dzialal wrzedzie. Jest tylko jedna sice co sprzedaje wrzytskie te mobilne bredband co daje ci mozliwosc przetestowania.. czy bedzie dzialal czy nie.. to jest The Phonehouse.
Jak chesz uzywaz w Danii.. to proponuje ci 3Bredband, jest standardowo w abonnamecia za darmo uzywac tam. Mozez nawet miec telefon GSM to takie same sa koszty jak w Szwecji.. zadnego roamingu nie placisz w 3Tre | | |
|
| Ten wątek jest stary. Komentowanie wyłączone. |
|
|

|
|
 | Odwiedza nas 34 gości oraz 0 użytkowników. |
|

|