Autor | monitor w szkocka kratke |
flatron 470 km do Zamku Sth

Wpisów: 2684 Od: 2005-06-18
| 2009-05-21 14:39 kolega ma problem ze swoim monitorem. Poniewaz ja jestem raczej specjalistka od "mjuk vara" nie wiem jak to po polsku...a tu chodzi chyba raczej o
1)monitor
2)kabel,
3)karta graficzna
na to wyglada
sprawdzalismy kable, wyglada OK
i pytanie czy mozna uzyc karty graficznej ze starego kompa 98? To chyba bez znaczenia? czy po przelozeniu beda potrzebne pewne ustawienia? czy dostaniemy wskazowki na ekranie po wlozeniu karty?
to tyle na razie pozostaje jeszcze pozyczenie monitora i spradzenie czy to ten blad, co nie jest prosta sprawa gdyz nikt nie chce pozyczyc  |
| |
true

Wpisów: 6017 Od: 2006-09-05
| 2009-05-22 11:19 Mogła paść grafika. Karty raczej nie da się przełożyć bo z tego roku to pewnie typ AGP, a dzisiaj już jest PCI-E. Wiele płyt ma wbudowaną już kartę graficzną, zobacz czy przypadkiem takiej właśnie nie ma. Wtedy można wymontować starą.
Co to do cholery jest szkocka krata?  |
| |
flatron 470 km do Zamku Sth

Wpisów: 2684 Od: 2005-06-18
| 2009-05-22 11:39 Dzieki , przekaze koledze a jesli chodzi o szkocka krate to dokladnie gdy on zapala komp. to pojawia sie wzorek w szkocka krate we wszsytkich kolorach aby potem troche zrzednac ale nadal jest wzorzysto na monitorze. Po pewnym czasie widac nawet napisy ale prawie nieczytelne, kolega uzywa szkla powiekszajacego
|
| |