Autor | pobierz nowe gg |
pak1

Wpisów: 60 Od: 2008-05-02
| 2009-02-10 22:32 www.gadu-gadu.pl/pobierz bardzo dobre ma ponad 40 stacji radiowych mozna dzwonic na nr gg wysyłac darmowe sms do polski |
| |
koneser STOCKHOLM

Wpisów: 477 Od: 2009-01-28
| 2009-02-10 22:34 testuje ta wersje i powiem szczerze ze zwieszki ma na maxa ,najbardziej jezy mnie to ze nie mozna przy wyszukiwaniu kontaktow wkleic nr.Trzeba wpisywac TAK POZATY STRASZNE FAZY SA JAK SIE MINIMUM 2 PROFILE ODPALI
|
| |
rafalson Stockholm

Wpisów: 106 Od: 2006-11-21
| 2009-02-10 23:45 pzeciez klient GG to najwiekszy chlam obslugujacy siec GG.
A 4 werjsa od poprzednich ma wiecej...reklam i niepotrzebnych fajerwerkow... a o stabilnosci to chyba programisci tak ogolnie zapomnieli. Wiec co tutaj takiego fajnego?
Juz Tlen jest lepszy  |
| |
szary

Wpisów: 13026 Od: 2005-06-02
| 2009-02-11 05:02 umnie dziala bez zarzutow na viscie |
| |
adventure Ani tu, ani tam

Wpisów: 1344 Od: 2009-01-26
| 2009-02-11 07:51 Zawsze jak wyjdzie nowa wersja jakiegos programu to jest pewna liczba zwolennikow i przeciwnikow. Ja do swojej najnowszej wersji Adventure Chess dodaje na przyklad fazy ksiezyca . No ale to moja prywatna zabawa i moge z moim programem robic to, na co mam ochote.
W przypadku GG rzeczywiscie, zmiany sa drastyczne. Zainstalowalem sobie wersje Beta gdzies w grudniu i probowalem tak ja skonfigurowac, zeby miala rece i nogi. I nawet mi sie to udalo, ale stabilnosc dzialania wtedy nie byla najlepsza. Musze w wolnej chwili sprawdzic jak dziala ta najnowsza oficjalna  |
| |
pak1

Wpisów: 60 Od: 2008-05-02
| 2009-02-11 20:38 powiem tak u mnie działa i to odziwo bez zazutu a mam wiste testowałem rozmowe i po 1.5 było wszystko ok głos dobrze bez zacinania tylko troszke sie sam zciszał ale radia działaja bez zazutujest ok jak dlamnie kazdy ma swoje racje co do gg pozdrawiam |
| |
ossto

Wpisów: 316 Od: 2008-06-11
| 2009-02-13 03:31 U mnie te gg działa bez zarzutów ale mam go dopiero od godziny i nie mogę nigdzie zabezpieczyć swojego profilu hasłem może wy to już znaleźliście bo ja szukam i szukam i znaleźć nie mogę |
| |
szary

Wpisów: 13026 Od: 2005-06-02
| 2009-02-13 07:03 jak masz uruchomione GG to wchodzisz u gory w gadu gadu , ustawienia , profil i tam masz - zabezpiecz wejscie do profilu haslem |
| |
broccoli Niestety

Wpisów: 1787 Od: 2003-02-17
| 2009-02-13 19:06 GG może ładnie chodzić ale to często jest czysty przypadek.
Kod użyty do napisania programu jest bardzo wadliwy i konfliktowy - napisany tak jakby nie istniały inne programy.
GG chodząc samo albo jedynie z przeglądarką będzie może i ok, ale spróbuj otworzyć kilka programów i niech sobie pochodzą. Katastrofa! Gadu potrafi się wysypać samo z siebie albo przy próbie wysłania gifa.
czasem trzeba go odpalać po kilka razy, żeby "zaskoczyło".
No to Gadu dla komputera, czy komputer dla Gadu??
Wysyłanie plików to już chyba mistrzostwo w utrudnianiu ludziom życia. Nie muszę chyba tłumaczyć dlaczego...
A gadżety typu radio, i bramka sms?
- przeciętny programista napisze taką aplikację i będzie chodzić LEPIEJ i przy mniejszym wykorzystaniu cpu i ram.
Dopiero w wysypującej się na maxa wersji "nowe gadu gadu" uwzględniono prośby i błagania ludzi, którym zamiast polskich znaków wyskakiwało jakieś badziewie... no ale okazało się - kosztem stabilności.
A przeciążenia serwera GG? Przecież są nagminne.
Mam tylko nadzieję, że program ulegnie dopracowaniu.
Nazwa i oprawa graficzna trafiająca w dziesiątkę (i pod strzechy) ale to, że stara wersja jest o wiele bardziej stabilna od nowej (nie bety) to jest żenada, bo zaprzecza idei rozwoju...
Mimo to używam, bo znajomi używają i trzymam kciuki za twórców GG, żeby wzięli się do roboty i zrobili skuteczny i stabilny soft komunikacyjny.
 |
| |