|
 |
Odwiedzin |
38898725 |
 |
 |
Dziś |
3035 |
 |
|
Sobota 17 maja 2025 |
 |

Ten wątek jest stary. Komentowanie wyłączone. |
|
Autor | niepełnosprawni z wyższym wykształceniem praca | Arek30

Wpisów: 2 Od: 2003-10-13
| 2003-10-13 17:12 Witam :) Jestem niepełnosprawny (poruszam sie przy pomocy kul). Mimo ogromnych trudności \"progów i barier\" Ukończyłem studia wyższe i jestem informatykiem. Niestety nie mam szans w Polsce na zatrudnienie. W Polsce panuje opinia że człowiek niepełnosprawny nic nie robi nie uczy sie i potrafi tylko żebrać. Niestety człowiek niepełnosprawny, nawet z wyższym wykształceniem, w Polsce jest dyskryminowany szykanowany i traktowany jak osoba drugiej a nawet trzeciej kategorii- poprostu nie istnieje. Marzę o tym by znaleźć się w kraju gdzie nie ma uprzedzeń w stosunku do osób niepełnosprawnych.
Interesuje mnie możliwość pracy przez internet.W jem że w Skandynawii ten sposób zatrudniania jest rozpowszechniony
proszę o kontakt
Arek
kawczyna@interia.pl
Pozdrawiam | | | AnnaN

Wpisów: 2539 Od: 2002-02-06
| 2003-10-18 21:32 Arek30,
Teraz bedac nowo upieczonym informatykiem w Szwecji, (nawet Szwedem z ukonczona szwedzka szkola) jest prawie niemozliwe aby otrzymac prace. Rynek pracy w tej dziedzinie jest kaput. Niestety.
Mam nadzieje ze cos znajdziesz jak sie to zmieni. Narazie wyglada czarno. Mam znajomych w tej dziedzinie, zdolnych ludzi ktorzy niestety sa bezrobotni. Miejsc pracy niestety jest za malo. | | |
|
| Ten wątek jest stary. Komentowanie wyłączone. |
|
|

|
|
 | Odwiedza nas 36 gości oraz 0 użytkowników. |
|

|