Autor | Skype rozlacza mi rozmowy co 4 minuty |
krisbz Stockholm

Wpisów: 706 Od: 2000-11-12
| 2007-02-05 17:02 Moze ktos wie co to moze byc za blad, bo mam Skype i uzywalam go juz duzo wczesniej na darmowe rozmowy i nie bylo problemu, nawet jak juz wplacialam na ich konto to szlo normalnie gadac ale od przedwczoraj jak dzwonie czy platna rozmowe czy bezplatna to rozlacza mnie regularnie co 3-4 minuty.
Szlag mnie juz trafia na to. Pisalam do Skypa ale te barany zalaczyli mi link på Chinsku bo to jest ponoc w Taiwanie i kazali wypelniac rubryki. Wypelnilam wczesniej przez ich suport i po angielsku i po szwedzku i opisalam co sie dzieje,to mi odpisali i dolaczyli link ktory jest po Chinsku jakies zygzaki i masz tu czlowieku a jak to rozszyfrowac
Macie moze jakies pomysly na to? Jedni mowili ze moze Telia celowo rozlacza ale przeciez Telia sie nie przyzna. |
| |
NeXiQ

Wpisów: 157 Od: 2006-03-12
| 2007-02-05 18:02 www.freecall.com - proponuje ten programik ...jest całkowicie za free..jakość rozmów wyśmienita...jedyne co to co 5min. sie rozłącza (ale lepiej co 5 niz co 3-4)
Pozdrawiam!! |
| |
krisbz Stockholm

Wpisów: 706 Od: 2000-11-12
| 2007-02-05 19:00 E tam juz go kiedys mialam i glosnosc kiepska tak ze zal mi bylo tych ludzi do ktorych dzwonilam bo zle mnie slyszeli i meczarnia no i to rozlaczanie a w dodatku trzeba bylo co jakis czas od nowa ten program zakladac.
Wole juz Skype bo slychac no bylo przedtem idealnie ale cos ostatnio sie skiepscilo i nie wiem co robic.
No ale moze to chwilowe, bo juz zakladalam ponownie program i odinstalowalam stary ale to samo hmmm |
| |