Autor | Telefon |
mieszkot Stockholm

Wpisów: 36 Od: 2002-07-14
| 2007-01-28 18:47 To niby nie komputer ale dostal virusa poprzez Blue Tooth. Wylacza sie sam, mruga kilka razy lampa blyskowa i wlacza sie i te cykle sie powatrzaja az do wyladowania baterii. Klucz "zielony tel. 3+" nie dziala. OLOWEK nie dziala a zadnych znakow nie mozna wpisac wiec "*#7073#" tez nie dziala. PYTANIE: CZY KTOS ZNA LEPSZY KLUCZ NA FORMATOWANIE PAMIECI TELEFONU N90? Jak dotad udalo mi sie wymazac temporary files i dane instalacyjne. Wirus jednak zostal.
Tak wyglada: http://www.nokiausa.com/ph ones/N90
M |
| |
kajetan Sztokholm

Wpisów: 16940 Od: 2000-09-01
| 2007-01-28 19:54 Skocz do serwisu i popros zeby ci wgrali nowe oprogramowanie. Kasowanie plikow nic ci raczej nie da, tylko format i wgranie wszystkiego od nowa.
Nie wiem jak jest z Nokiami, ale niektore SonyEricssony mozna formatowac i wgrywac nowe oprogramowanie w domu prezz internet bez zadnych specjalnych urzadzen. Moze w Nokiach tez? |
| |
mieszkot Stockholm

Wpisów: 36 Od: 2002-07-14
| 2007-01-30 14:46 Czesc Kajetan,
Dziekuje za wskazowki. Nic sie nie udalo zrobic domowym sposobem. Oddalem tel. do serwisu we wsi Nokia w Finlandii, bo akurat bylo po drodze. Probowali go naprawic na poczekaniu ale nie udalo sie rowniez. Wywnioskowali, ze albo wirus zniszczyl hardware (nie wiem, mial zeby i zjadl???) albo uklad padl z powodu wilgoci (co jest chyba niemozliwe po 1 dniu uzywania) i odeslali go do fabryki za rogiem, straszac, ze to nie wchodzi w gwarancje i cena naprawy moze wyniesc 3000Kr. Jak ktos go czyms zalal, to chyba predzej w sklepie albo na linii produkcyjnej jakiejs Fince sie wylala kawa.  |
| |